Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Franchisenieuws

Pagina 1 van 24
volgende
13-09-2018

WorkingStyle maakt overstap Arbodienstverlening mogelijk

In Nederland lopen Arbocontracten meestal van 1 januari tot en met 31 december van een jaar. Veel bedrijven willen mogelijk switchen van Arbodienstverlener, maar vergeten vaak het Arbocontract tijdig op te zeggen. In de meeste gevallen moeten deze contracten 3 maanden voor afloop opgezegd worden. Dus meestal voor 1 oktober van het betreffende jaar.

13-09-2018

Nieuwe regiomanager DVG Personenvervoer

Op 1 augustus jl. is de heer ing. W (Willem) de Jong in dienst getreden als regiomanager bij DVG. Hij volgt Patrick van den Oetelaar op, die bij de HaarsGroep zijn carrière voortzet.

13-09-2018

Vastleggen reden onthouding tredeverhoging

Artikel 3.6.2 Cao Taxivervoer 2019-2020 biedt de werkgever de mogelijkheid om een werknemer een tredeverhoging te onthouden ingeval zich bepaalde situaties hebben voorgedaan. Voorwaarde is wel dat de werkgever een bepaalde werkwijze/procedure heeft gehanteerd. Deze werkwijze komt erop neer dat de werkgever de werknemer (meestal meerdere keren) dient te hebben aangesproken op diens tekortkoming (welke wordt gezien als “geen normale uitvoering werkzaamheden”).Pagina 1 van 24
volgende
Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten