Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Nieuws

Datum: 2-07-2019

Nieuwe DVG-website in aantocht!

De DVG-website en heeft een algehele metamorfose ondergaan en is bijna klaar om live te gaan. Ook het Franchiseportaal wordt binnen afzienbare tijd gelanceerd.

Gebruiksvriendelijk

De geheel vernieuwde website heeft een frisse uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk. Informatie over de diverse vervoerssoorten en projecten wordt op overzichtelijke wijze gepresenteerd en geven een goed beeld van de landelijke dekking van DVG als franchiseorganisatie. Nieuwsberichten worden getoond in een nieuwsoverzicht en ook vacatures (bij DVG en haar franchisenemers) en vraag- en aanbodadvertenties worden op een overzichtelijke manier in beeld gebracht.


Franchiseportaal

De uitgebreide informatie voor onze franchisenemers wordt voortaan niet langer op het besloten deel van de website aangeboden, maar binnen een intranet-omgeving van Sharepoint. Door in te loggen op het franchisenemersportaal krijgt men toegang tot een schat aan informatie over o.a. aanbestedingen, projectinformatie, inkoopafspraken, juridische zaken en opleidingen. Bovendien krijgt iedere franchisenemers straks een persoonlijke pagina, via welke veilig en AVG-proof documenten uitgewisseld kunnen worden. Op deze wijze hoopt DVG de communicatie met haar franchisenemers te kunnen verbeteren. Binnenkort ontvangen de franchisenemers nader bericht.


Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten
Vacatures
Agenda
openen / sluiten