Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Nieuws

Datum: 17-03-2015

Samenwerking DVG en GreenStar

GreenStar maakt rijgedrag per chauffeur inzichtelijk. Hiermee kunt u als taxibedrijf gericht uw chauffeurs ondersteunen in het verbeteren van hun rijgedrag. Dit levert een forse besparing op: gemiddeld € 200,- tot € 800,- per voertuig per jaar. DVG en GreenStar gaan een samenwerking aan en kunnen hierdoor een scherp tarief én een speciale kennismakingsactie voor DVG franchisenemers bieden.

Grondige selectie

Na een grondige evaluatie van enkele leveranciers heeft DVG het initiatief GreenStar (van het bedrijf Ovis Telematics BV) geselecteerd als samenwerkingspartner op het gebied rijgedraganalyse en -verbetering.  Een belangrijke overweging was dat GreenStar reeds 40 taxibedrijven ondersteunt en goede referenties kan laten zien. Daarnaast is GreenStar als enige in de taximarkt in staat om per dienst (per chauffeur) rijgedrag te analyseren.


Rijgedrag meten en verbeteren

GreenStar verzamelt rijgedraginformatie met een kleine “EcoBox”, die plug&play in de OBD-stekker van een voertuig gestoken kan worden. Inbouw door een monteur is dus niet nodig. De rijgedragmetingen worden automatisch doorgegeven aan de GreenStar software die het rijgedrag omzet in een rijgedragcijfer. Vervolgens kunt u als taxibedrijf kiezen hoe u rijgedragfeedback wilt ontvangen. Bijvoorbeeld via een dagelijkse mail, een wekelijkse ranglijst op naam dan wel personeelsnummer en/of een maandelijks managementrapport. Ook zou u een ‘rijgedrag-battle’ voor uw chauffeurs op kunnen zetten.

Inkoopvoordeel
DVG heeft in samenwerking met GreenStar exclusieve inkoopafspraken gemaakt. DVG leden krijgen aanzienlijke korting op de standaardprijs die GreenStar hanteert. GreenStar biedt haar oplossing aan op twee manieren: aankoop of lease. De exacte prijs hangt af van de looptijd van de overeenkomst en van het aantal voertuigen dat uitgerust wordt met de EcoBox.

EENMALIGE ACTIE: Pilot voor slechts € 15,- per voertuig per maand.
GreenStar biedt eenmalig een speciale actie voor DVG-franchisenemers die laagdrempelig kennis willen maken met de mogelijkheden. Voor slechts € 15,- per voertuig per maand (in plaats van € 17,50 per voertuig per maand) kunt u een half jaar evalueren hoe het rijgedrag van úw chauffeurs is. GreenStar geeft de EcoBox in bruikleen. Let op: GreenStar stelt 200 EcoBoxen ter beschikking voor deze actie. Minimale afname is 10 EcoBoxen per bedrijf. 

Lees meer over deze actie of meld u direct aan.
Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten
Vacatures
Agenda
openen / sluiten