Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Nieuws

Datum: 15-05-2017

Succesvolle bijeenkomst GroeneHartHopper

DVG en haar franchisenemer Van Rhijn Taxivervoer BV hebben met haar opdrachtgever voor de GroeneHartHopper, de Stichting CVV, een succesvolle bijeenkomst georganiseerd voor de medewerkers van de samenwerkende gemeenten die zorg dragen voor de indicering van de te vervoeren klanten.

Doel

Het doel was om duidelijk te maken met welke voertuigen de GroeneHartHopper het vervoer verzorgt en welke klanten hierin vervoerd kunnen worden. Het werd bijvoorbeeld inzichtelijk welke elektrische rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, scootmobielen en hulpmiddelen wel of niet in de verschillende voertuigsoorten veilig passen. Ook de lage instap en de zithoogte werd besproken.

In eerste instantie kon eenieder in een klein spel aan de hand van specifieke indicaties aangeven welk soort klant in welk type voertuig volgens hem of haar vervoerd kan worden. Vervolgens werd verduidelijkt hoe de situatie in de praktijk is en wat er per type voertuig wel en niet mogelijk is. Vervolgens konden alle voertuigen geïnspecteerd worden en werd het een en ander nabesproken. Per saldo was het een succesvolle bijeenkomst.


Juiste indicering

Wanneer voor eenieder duidelijk is welke mensen wel of niet in de verschillende types voertuigen vervoerd kunnen worden, vindt er ook een juiste indicering plaats.  Ook het feit dat het gebruik van de verschillende soorten hulpmiddelen door de tijd kunnen veranderen en de vervoerder dit ook moet weten, is belangrijk. Een goede en actuele indicering bevordert uiteindelijk de kwaliteit van het vervoer en de klanttevredenheid van de GroeneHartHopper.

De GroeneHartHopper wordt in de regio Midden Holland uitgevoerd in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.


Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten
Contact
Contactmanager
openen / sluiten
Rittensite
Ga naar DVG-rittensite
openen / sluiten