Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Nieuws

Datum: 26-04-2018

Taxi Slingerland en Van der Laan bundelen krachten

Onder het motto 'Alleen ga je sneller, samen kom je verder' hebben DVG-franchisenemers Taxi Slingerland uit Mijdrecht en Taxi Van der Laan uit Nieuwkoop vanaf 18 april j.l. hun krachten gebundeld, zodat beide vervoersorganisaties hun werkzaamheden verder kunnen uitbreiden.

Geschiedenis

Taxi Slingerland is een begrip in de regio Mijdrecht.  Het taxibedrijf is veertien jaar geleden opgezet door Arjan en Geralda van Asselt en in die tijd uitgegroeid tot een succesformule. Taxi Slingerland blijft zelfstandig opereren binnen Van der Laan. 

Taxi Van der Laan begon in 1957 als een rijschool en is in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming die actief is midden- en west Nederland. Van der Laan heeft vestigingen in onder andere Nieuwkoop en Uithoorn.


Continuïteit

Met Taxi Slingerland aan boord is het nu mogelijk om meer te focussen op de VIP en de particulier binnen de taximarkt. Zo wordt het wagenpark met auto’s in het luxe segment verder uitgebreid. Daarnaast gaat de organisatie ook het aantal touringcars, de verhuur en de Vakgarage uitbreiden.

Voor de klanten van beide vervoersbedrijven verandert er niets. Zij kunnen zoals altijd rekenen op de stiptheid, uitstekende service en de persoonlijke dienstverlening die zij gewend zijn. Voor Arjan en Geralda van Asselt en zoon Ferry, betekent het na jarenlang keihard werken een betere werk-privé balans, en de mogelijkheid om de continuïteit van hun bedrijf te waarborgen.


Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten