Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Nieuws

Datum: 17-07-2017

VMNN en Taxi Dorenbos slaan handen ineen

In de afgelopen maanden hebben de directies van Vervoers Management Noord-Nederland (VMNN) en DVG-franchisenemer Taxi Dorenbos uit Assen de mogelijkheden van een nauwe(re) samenwerking onderzocht. Hieruit is gebleken dat maximale synergievoordelen behaald kunnen worden als beide bedrijven “in elkaar geschoven” worden.

Overname

Dit heeft er toe geleid dat Taxi Dorenbos de aandelen van VMNN heeft overgenomen, met als uiteindelijke bedoeling dat beide bedrijven tot één organisatie zullen versmelten. De huidige algemeen directeur van VMNN, Bert Jakobs, zal als eindverantwoordelijke dit overnameproces aansturen en de algehele leiding van de toekomstige organisatie op zich nemen.
Een belangrijke zakelijke ontwikkeling die alleen voordelen kent, zowel voor opdrachtgevers en eindgebruikers als voor het personeel. De vakbonden zijn reeds op de hoogte gebracht van de overname en de ondernemingsraad van VMNN heeft een positief advies gegeven. Door de samenvoeging ontstaat een personenvervoerorganisatie welke qua omvang bij de top 10 in Nederland zal behoren en daarmee een heel stabiele basis heeft. Door overname van de aandelen van VMNN door Taxi Dorenbos ontstaat een personenvervoerder met ca. 600 voertuigen en 800 medewerkers, verdeeld over acht vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Taxi Dorenbos brengt zo’n 230 voertuigen en 320 mensen in, de rest komt van VMNN.


Voorbereiding

De komende tijd moet de samenvoeging van beide bedrijven verder vorm krijgen. Dan zal bijvoorbeeld ook bekend worden welke naam de nieuwe organisatie krijgt. Het streven is om de samenvoeging op 1 januari 2018 voor een groot deel voor elkaar te hebben.Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten
Contact
Contactmanager
openen / sluiten