U bevindt zich hier: Home

Advies & Opleidingen voor de DVG-franchisenemer!

Sinds jaren besteedt DVG Kwaliteit & Opleidingen de grootste zorg en aandacht aan kwaliteitsverhoging binnen de franchiseorganisatie van DVG.

Door veelal samen te werken met professionals en bedrijven uit de taxibranche, zijn we uitgegroeid tot één van de betere adviesbureaus wat betreft certificeringen en opleidingsinstituten voor taxibedrijven in Nederland. 

Door onze betrokkenheid bij en medewerking aan TX-Keur en opleidingsinitiatieven in de taxibranche zijn wij,  als het gaat om TX-Keur certificering of (aanvullende) chauffeursopleidingen, een vooruitstrevende organisatie.

DVG Kwaliteit & Opleidingen begeleidt haar franchisenemers bij het behalen van TX-Keur, ISO-certificering (9001 en milieu), ILT-convenant en het Keurmerk Touringcarbedrijf (Veiligheidsdocument). Deze diensten worden gedeeltelijk gratis verzorgd.

Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen. 

In het klantenportaal kunt u direct opleidingen inplannen, uw chauffeurs toevoegen aan een opleiding en u kunt hier de behaalde certificaten inzien en downloaden.

"Als franchisenemer
samen met ons geld verdienen?"

Franchisenemers DVG:
Log eerst in op deze website  met uw gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u de prijzen en extra informatie direct kunt zien.


DVG Kwaliteit & Opleidingen is tevens controleur van vervoersprojecten!

Lees hier hoe wij de kwaliteit van het vervoer bewaken voor de projecten van DVG. 

Volledige Nascholing Code 95  beschikbaar via DVG

E-Learning Algemene bedrijfscursus!


E-learning Algemene Bedrijfscursus TX-Keur is goedgekeurd door Sociaal Fonds Taxi!
De module is al voor € 1,- p.p. beschikbaar!
VERSIE 2016 IS BESCHIKBAAR!!