Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Nieuws

Datum: 15-01-2015

TCR Vervoer introduceert taxi-app

DVG-franchisenemer TCR Vervoer uit Raalte heeft een nieuwe taxi-app gelanceerd: taxidienst RideNOW. De app is vrijdag 9 januari jl. gelanceerd voor Deventer en omgeving.

Doel

Doel van de app is de klant prijszekerheid en inzicht in aanrijtijd bieden. Door gebruik te maken van de huidige technieken krijgen gebruikers voordat ze contact leggen duidelijkheid over de totale ritprijs en aanrijtijd. Voorafgaand aan de ontwikkeling van de app heeft TCR Vervoer onderzoek gedaan naar de taxibeleving van haar klanten. De inzichten uit dit onderzoek vormden de basis van taxidienst RideNOW.
Met de komst van de app hoopt TCR Vervoer haar positie op de taximarkt in de Stedendriehoek te vergroten. RideNOW werkt met gecertificeerde taxichauffeurs die in dienst zijn bij TCR Vervoer.


Deventer

RideNOW start in eerste instantie in Deventer en omgeving en is te gebruiken als de vertreklocatie óf bestemming zich in Deventer of omgeving bevindt. Een rit is te boeken via de app, de website of telefonisch. RideNOW belooft er altijd binnen 15 minuten te zijn. Om de aanrijtijd van maximaal 15 minuten te waarborgen wordt de dienst over 2015 gecontroleerd uitgerold in de Stedendriehoek, waarmee het dekkingsgebied vergroot wordt naar Apeldoorn en Zutphen.

De RideNOW-app is sinds 9 januari beschikbaar in de Google Play Store en verschijnt binnenkort in de Apple Appstore.


Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten
Vacatures
Agenda
openen / sluiten