Beste bezoeker
Welkom bij DVG

Algemene voorwaarden Taxivervoer

Op taxivervoer* zijn de Algemene Vervoersvoorwaarden van KNV Taxi van toepassing. Een exemplaar van deze vervoersvoorwaarden is verkrijgbaar bij het taxibedrijf.

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

* bij contractvervoer zijn deze algemene voorwaarden niet van toepassing

Klachtenmeldpunt Taxi

Op 1 maart 2011 zijn reizigersorganisatie ROVER en branchevereniging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) Taxi, met steun van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, een onafhankelijk klachtenmeldpunt voor taxi gestart. Zij hebben hiervoor een aparte stichting opgericht:
Stichting Klachtenmeldpunt Taxivervoer.


Dagelijks maken duizenden mensen tevreden gebruik van de taxi. Soms verloopt er iets niet naar wens. U kunt dan een klacht indienen bij het taxibedrijf waar u gebruik van heeft gemaakt. U kunt ook altijd uw klacht melden bij de Stichting Klachtenmeldpunt Taxivervoer. Op de website van het klachtenmeldpunt kunt u lezen hoe. Het online klachtenformulier vindt u onder het tabblad ‘Klachten’. Onder het tabblad ‘Hoe werkt het’ vindt u meer informatie over de procedure, andere klachtenregelingen en de rol van de geschillencommissie. Onder het tabblad 'Contact' kunt u lezen op welke manieren u melding kunt maken van uw klacht.

Deel
Deel
Contact
Zoek taxibedrijf
openen / sluiten
Zoek op postcode
openen / sluiten
Zoek op plaats
openen / sluiten
Zoek op bedrijfsnaam
openen / sluiten