A-Tax de Vries wint Taxi Innovatie Prijs 2020 met De Babbelbus

De Babbelbus van DVG-franchisenemer A-Tax de Vries in Hillegom heeft de Taxi Innovatie Prijs 2020 gewonnen. Met 70% van de stemmen lieten zij de twee andere genomineerde innovaties  ver achter zich.

Mooi resultaat
De Babbelbus, een omgebouwde rolstoelbus met tussenwand, biedt iedereen die zijn/haar partner, (klein)kind, familie of vrienden lang niet heeft gezien de mogelijkheid om elkaar toch even te zien om met elkaar te kunnen praten. In deze bus met afscheiding kan de ontmoeting op een veilige manier plaatsvinden. Deze dienst wordt belangeloos ter beschikking gesteld door de A-Tax Groep en is voor iedereen, 7 dagen per week,  inzetbaar (ook voor verzorgingshuizen/instellingen). De bus is rolstoeltoegankelijk.

Mededirecteur Menno de Vries geeft aan heel blij te zijn met de prijs. Met name at het zo breed wordt opgepakt. "De politiek zou blij zijn met een dergelijk aantal stemmen, want 70% van de stemmen is toch vrij uniek", aldus Menno de Vries. Menno en Marcel de Vries en Wouter Giebink (v.l.n.r.) hebben de award inmiddels in ontvangst genomen.

A-Tax de Vries wint Taxi Innovatie Prijs 2020 met De Babbelbus