DVG Kwaliteit & Opleidingen

Sinds jaren besteedt DVG Kwaliteit & Opleidingen de grootste zorg en aandacht aan kwaliteitsverhoging binnen de franchiseorganisatie van DVG.

Door samen te werken met professionals en bedrijven uit de taxibranche, zijn we uitgegroeid tot één van de betere adviesbureaus wat betreft certificeringen en opleidingsinstituten voor taxibedrijven in Nederland.

Onze betrokkenheid bij en medewerking aan TX-Keur en opleidingsinitiatieven in de taxibranche maakt ons een vooruitstrevende organisatie als het gaat om TX-Keur certificering of (aanvullende) chauffeursopleidingen. Dit laatste onder meer via de DVG bedrijfsschool (e-learning).

DVG Kwaliteit & Opleidingen begeleidt haar franchisenemers bij het behalen van TX-Keur, ISO-certificering (9001 en 14001), PSO en RI&E. Deze diensten worden gedeeltelijk gratis verzorgd.

Wij bieden ook opleidingen voor niet DVG-franchisenemers. Kijk voor meer informatie op:  de website van Progress4Taxi. Verder bieden wij trainingen, medische keuringen en advies om het vrijwilligersvervoer veiliger te maken. Meer informatie vindt u op de website van Veilig Vrijwilligersvervoer. Informatie over opleidingen t.b.v. Code95 (richtlijn vakbekwaamheid) vindt u hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DVG Kwaliteit & Opleidingen, via tel. 088 – 12 64 030 of opleidingen@dvg.nl.

Wij bieden onderstaande opleidingen aan

  • Chauffeurspas
  • SFT Modules
  • TX-Keur modules
  • Levensreddend handelen
  • Rij- en directievervoer trainingen
  • Code 95

Ja, ik heb interesse in een opleiding via DVG