A-Tax Groep kiest voor verduurzaming met HUN.nu

DVG-franchisenemer A-Tax Groep uit Hillegom en Frank Vaneman Automotive hebben de handen ineengeslagen en introduceren een nieuw label.

Elektrisch vervoer groeit sterk in Nederland. Volgens Menno de Vries van A-Tax Groep uit Hillegom is ook voor taxibedrijven  elektriciteit de toekomst, want elektrische voertuigen vallen op en zijn onderscheidend. Om die reden begon hij samen met Wouter Giebing een heel nieuw label: HUN.nu. Daarbij kozen zij voor een aantal Kia's e-Niro van Frank Vaneman Automotive om de verduurzaming van het bedrijf een boost te geven. Volgens beide initiatiefnemers is HUN.nu een nieuw eigentijds taximerk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en waarbij gemikt wordt op de nieuwe consument die zich juist op een groene manier wil verplaatsen.

A-Tax Groep ontwikkelde zich de afgelopen dertig jaar tot een grote regionale vervoersonderneming die alle vormen van besloten vervoer aanbiedt, uiteenlopend van particuliere taxi tot rolstoelvervoer voor minder valide mensen, ziekenvervoer en leerlingenvervoer met een vloot van ongeveer 280 Taxi’s, (rolstoel)bussen en 550 personeelsleden.

Beide partijen willen ook hun medewerking gaan verlenen aan het Actieplan Schone Lucht van de gemeente Amsterdam, met als streven tegen 2025 geen enkele vervuilende taxi de stad meer in te laten.

A-Tax Groep kiest voor verduurzaming met HUN.nu