Doelgroepen zeer tevree over DVG

Avan, het doelgroepenvervoer in de regio Arnhem-Nijmegen scoort een 8.3 qua algemene tevredenheid in het continu onderzoek naar Klanttevredenheid. DVG verzorgt voor Avan het Callcenter; de telefonische - en online ritreservering. Beide worden gemiddeld met een 8,2 beoordeeld. 

 
Leerlingenvervoer West-Friesland krijgt een 8.2 als gemiddelde beoordeling over het schooljaar 2022/2023. Ouders en leerlingen zijn dus heel tevreden over de inzet van onze franchisenemers Taxi Kaijer, Taxicentrale West-Friesland en Taxi Tromp. Het meest tevreden zijn de gebruikers over: de kennismaking, uitvoering van de rit (de chauffeur zet de leerlingen veilig af en is representatief), veiligheid & hygiĆ«ne en contact met de vervoerder. De ontwikkelde app voor het leerlingenvervoer is goed ontvangen en wordt door de meerderheid als gebruiksvriendelijk ervaren. Het uiteindelijke resultaat is een ruimschoots behaalde prestatiebonus! 

 

Versis regiovervoer scoort het 1ste kwartaal van 2023 een 8.1 in Rivierenland. Vanaf januari 2023 verzorgt DVG samen met PMN (HaarsGroep) de regie, klachtenafhandeling en uitvoering van Versis. Onder Versis vallen de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Zeer tevreden zijn de reizigers (88% van de ondervraagden) over de reservering van de rit, stiptheid van de rit, duidelijke ophaaltijd en reisduur van de rit. Alle onderwerpen scoren een 8 of zelfs iets hoger.  

 
 

Doelgroepen zeer tevree over DVG