DVG gaat samenwerking aan voor online dispatching via Taxi-Agenda.com

Per 1 november is het mogelijk om via DVG uw eigen online dispatching systeem aan te schaffen. DVG is hiertoe een samenwerking aangegaan met Rysk-IT B.V.

Taxi-Agenda
De oprichters van Taxi-agenda.com zijn meer dan 20 jaar bezig met taxi’s en IT en hebben deze ervaring vertaald naar een revolutionair dispatching-oplossing. Dit heeft geleid tot een gebruiksvriendelijke oplossing voor een eerlijke prijs, waardoor het systeem voor ieder taxibedrijf binnen handbereik is. Met dit eenvoudige en makkelijk toegankelijke systeem kunt u voor een laag bedrag meerdere chauffeurs en voertuigen aansturen.

Online dispatching
Het online dispatching systeem biedt o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Taxi dispatch: makkelijk inplannen van ritten, chauffeurs en voertuigen in cloud omgeving
  • Chauffeur controller: makkelijk ritten beheren als chauffeur incl. overzicht ritten-wachtrij
  • Klantenservice: geeft zakelijke klanten de mogelijkheid om ritten te boeken in eigen online omgeving
  • Koppeling met de DVG regiecentrale en daarmee dataterugkoppeling voor de ontvangen ritten is op korte termijn mogelijk.

Door de efficiënte cloudoplossing zijn de kosten laag en is er geen fysieke server nodig. Verder is de oplossing niet platform gebonden en werkt het systeem met o.a. Apple, Android, Linux en Windows.

Eventuele nieuwe functionaliteiten worden in de software geïmplementeerd.

Geïnteresseerden kunnen een gratis proefversie aanvragen via de website van Taxi-Agenda.com.DVG gaat samenwerking aan voor online dispatching via Taxi-Agenda.com