DVG verwelkomt 9 nieuwe franchisenemers in 2020

Het afgelopen jaar heeft DVG Personenvervoer het franchisenemersbestand uitgebreid met een tiental taxibedrijven. De landelijke dekking van het DVG-vervoerdersnetwerk blijft hiermee gegarandeerd. Het gaat om de volgende bedrijven:

Carcab in Heerenveen is in het bezit van TX-Keur en richt zich op straattaxi, luchthavenvervoer en zorgvervoer.

Taxi Donkersloot in Stellendam heeft een wagenpark dat bestaat uit personenauto’s, een personenbus, rolstoelauto’s en rolstoelbussen. Zij rijden zittend ziekenvervoer, contractvervoer, leerlingenvervoer, luchthavenvervoer, medewerkersvervoer en koeriersdiensten. Taxi Donkersloot heeft het TX-Keurmerk.

Finish Taxi in Huizen en Almere heeft personenauto’s, personenbussen, rolstoelauto’s en rolstoelbussen en bezit het TX-Keur. Zij richten zich op directievervoer, luchthavenvervoer, contractvervoer, rolstoelvervoer, leerlingenvervoer, straattaxi, VIP-vervoer, medewerkersvervoer en zittend ziekenvervoer.

Taxibedrijf van der Heijden in Berkel-Enschot is een kleinschalig en persoonlijk familiebedrijf. Ze richten zich onder meer op het vervoer van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), maar rijden ook andere vormen van vervoer. Het bedrijf bestaat bijna 5 jaar en beschikt over 6 auto’s.

Van Helvoort Taxi Groep B.V. in Gemert heeft een wagenpark dat bestaat uit personenauto’s, personenbussen, rolstoelauto’s en rolstoelbussen. Zij rijden straattaxi, zittend ziekenvervoer, leerlingenvervoer, collectief vraagafhankelijk vervoer, WMO-vervoer en luchthavenvervoer.

Horst Personenvervoer in Enschede verzorgt zorgvervoer, schoolvervoer, luchthavenvervoer en straattaxi. Taxi Horst beschikt over personenauto’s en taxibusjes.

Taxi De Kempen v.o.f. in Casteren beschikt over personenauto’s, taxibussen en rolstoelauto’s. Zij rijden straattaxi, contractvervoer, leerlingenvervoer, WMO-vervoer, Luchthavenvervoer, VIP-vervoer, medewerkersvervoer en ziekenvervoer.

Taxionderneming Livo v.o.f. in Vlissingen beschikt over het TX-Keur en heeft personenauto’s, personenbussen en rolstoelauto’s. Zij rijden straattaxi, zittend ziekenvervoer, luchthavenvervoer, medewerkersvervoer, directievervoer en zorgvervoer.

Taxi 10000 in Wageningen is een taxibedrijf dat zich richt op ziekenvervoer, luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, rouwvervoer en rolstoelvervoer.

Klik hier voor een kaartje waarop alle DVG-franchisenemers te zien zijn.

DVG verwelkomt 9 nieuwe franchisenemers in 2020