Mr. A.L. Appelman verlaat DeHaan Advocaten en Notarissen

De afgelopen jaren is Arnold Appelman ons vaste aanspreekpunt geweest voor alle juridische dienstverlening voor DVG en de franchisenemers en konden DVG en de franchisenemers gebruik maken van gereduceerde tarieven bij DeHaan Advocaten en Notarissen. Per 1 januari jl. heeft Arnold DeHaan Advocaten en Notarissen verlaten en heeft hij zijn eigen kantoor (AMA Advocatuur, www.ama-advocatuur.nl) opgericht.

We hebben met Arnold de afspraken die DVG had met DeHaan Advocaten en Notarissen kunnen continueren, zodat DVG en de franchisenemers nog steeds tegen gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van de juridische advisering door Arnold. Indien de juridische vraag speelt op een rechtsgebied waarover Arnold niet zelf kan adviseren, zal Arnold in overleg met DVG dan wel de franchisenemer een bevriende advocaat met dezelfde kennis en kunde inschakelen die wel in staat is DVG dan wel de franchisenemer te adviseren.

Mochten er vragen zijn, dan kan uiteraard te allen tijde rechtstreeks contact opgenomen worden met Arnold via 06-11334965 of arnold@ama-advocatuur.nl. Daarnaast kunnen franchisenemers uiteraard ook gebruik blijven maken van de eigen juridische adviseringsdiensten van DVG.

Mr. A.L. Appelman verlaat DeHaan Advocaten en Notarissen