Overname Taxi Pronk door Taxi Kaijer

DVG -franchisenemer Taxi Kaijer uit Wervershoof heeft per 1 juni Taxi Pronk in Medemblik overgenomen én tevens een nieuwe taxibedrijf gestart. Een nieuw tijdperk van vervoer breekt aan.

Overname Taxi Pronk
Taxi Pronk bestond dit jaar ruim 40 jaar. Na vier decennia is het tijd voor afscheid en een nieuw begin. Taxi Kaijer neemt het stokje over. Taxi Kaijer is sinds 1946 actief in heel Noord-Holland. Een gerenommeerd taxibedrijf met een modern wagenpark. Vanuit Wervershoof verzorgt Taxi Kaijer, met 80 taxi’s en 110 chauffeurs o.a. zittend ziekenvervoer, leerlingenvervoer, personeelsvervoer, gehandicaptenvervoer, rolstoelvervoer en particuliere taxi. Voor de passagier verandert er weinig. Service en vervoer blijven van hoge kwaliteit en ook het telefoonnummer van Taxi Pronk blijft actief.

Uitbreiding werkgebied
Naast de overname van Taxi Pronk is Taxi Kaijer samen met DVG-franchisenemer Taxi Ruiter een nieuw taxibedrijf begonnen in Purmerend: de Waterlandse Taxi Combinatie. Zij zijn vanaf 1 juni verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi in Waterland voor 6 gemeenten: Edam-Volendam, Zeevang, Beemster, Purmerend, Landsmeer en Broek in Waterland. Voor dit project zijn er 40 personeelsleden aangetrokken en 20 voertuigen extra ingezet.

Overname Taxi Pronk door Taxi Kaijer