Pakketbezorging per DVG-taxi via YesHugoDelivery

DVG heeft een overeenkomst gesloten met YesHugo Delivery: een systeem waarmee taxibedrijven lokaal pakketten kunnen ophalen en afleveren in de eigen regio.

De COVID pandemie heeft de economie hard geraakt en deze klap zal nog lang doordreunen. Deze crisis zorgt er echter ook voor dat bepaalde sectoren juist hard groeien. De markt voor pakketdiensten is zo’n markt. Door de coronacrisis zijn (webshop) bestellingen extreem hard gestegen en zullen ook de komende jaren blijven stijgen. De ontvanger wenst de bestelde pakketten zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Het liefst dezelfde dag nog. Voor het realiseren van deze “Same Day Delivery” zijn de bekende distributiesystemen inefficiënt gestructureerd en niet ingericht voor snelle, lokale pakket leveringen. YesHugo heeft een systeem ontwikkeld dat hier een oplossing voor biedt. Yeshugo Delivery timmert hard aan de weg om een landelijk dekkende pakketdienst te vormen met zelfstandige taxi ondernemers.

DVG is met YesHugo overeengekomen dat franchisenemers hier mede een rol in kunnen krijgen. Dit voor bijna heel Nederland. Een tiental DVG-franchisenemers heeft zich inmiddels al aangemeld voor deelname aan deze nieuwe pakketdienst.

Pakketbezorging per DVG-taxi via YesHugoDelivery