Ritboekingsportaal DVG Zittend Ziekenvervoer is vernieuwd

DVG verzorgt voor zorgverzekeraar VGZ en haar dochtermerken al enkele jaren het zittend ziekenvervoer. Om onze klanten een zo prettig mogelijke reis- en klantbeleving te bieden, zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing.

Klanten kunnen hun ritten op verschillende manieren bij ons boeken. Op dit moment worden de meeste ritten telefonisch doorgegeven. We kregen al meerdere malen de vraag waarom wij geen goede laagdrempelige online omgeving hebben voor het reserveren van ritten. Aan deze vraag is gehoor gegeven. Ons bestaande (verouderde) ritboekingsportaal op de website van DVG ZIttend Ziekenvervoer heeft plaatsgemaakt voor een geheel nieuw ritboekingsportaal met duidelijke en overzichtelijke schermen. Bovendien werkt het nieuwe ritboekingsportaal ook perfect op een mobiele telefoon.

Inloggen gaat met uw klantnummer van uw zorgverzekeraar en wachtwoord. Reizigers die gebruikmaken van het zittend ziekenvervoer via DVG worden hierover nog persoonlijk per mail geïnformeerd.

We hopen dat onze klanten het nieuwe  ritboekingsportaal weten te vinden en dat het zal bijdragen aan een positieve reis- en klantbeleving!

Ritboekingsportaal DVG Zittend Ziekenvervoer is vernieuwd