Stropdassen en regen

‘Het is toch bij mij in de buurt, dus ik breng ze wel even.’ ...  Een van onze franchisenemers had de DVG-stropdas (10 stuks) besteld. Onlangs was het moment van afleveren daar. Eerst even bellen: ’Kan ik ze vanmiddag langsbrengen?’ en na een ‘Ja hoor, kom maar langs.’ stapte ik in de auto ...  

Het begon te druppen, het begon te regenen en aangekomen stortregende het. Maar een strakke planning – ik moest op een bepaalde tijd in Delft zijn – noodzaakte dat ik moest uitstappen. Stropdassen in de hand (gelukkig zat er een plastic 'hoesje’ om) en een race naar de voordeur van het gebouw … dicht … aanbellen … er gebeurde niets ... en het regende en regende … een luifel bood uitkomst.
 
Gelukkig kwam er al snel een medewerker: ‘Je moet bij de deur aan de zijkant zijn, dat is de ingang.’ (Zal vast bij de voordeur gestaan hebben, maar waterproof mascara blijkt niet altijd waterproof te zijn, dus had het wellicht toch niet kunnen zien) … race naar de deur aan de zijkant van het bedrijf, stropdassen binnen afgeleverd en weer snel naar de auto. Intussen behoorlijk nat, dat wel, maar voldaan: ik hoop dat de stropdassen met plezier worden gedragen.

Stropdassen en regen