Taxi van Kronenburg introduceert ligtaxi

DVG-franchisenemer Taxi van Kronenburg uit Liempde heeft haar wagenpark uitgebreid met een ligtaxi. Daarmee is Taxi van Kronenburg één van de weinige taxibedrijven in Nederland die deze service aan kan bieden.

De ligtaxi is uitgerust met een professioneel bed en twee comfortabele zitstoelen, zodat er altijd iemand mee kan rijden. Alle chauffeurs hebben EHBO en kunnen tot op zekere hoogte hulp bieden. Met de ligtaxi komt er wéér een aspect bij in het brede aanbod van vervoermiddelen van Taxi van Kronenburg. Ze zijn daarmee het derde taxibedrijf in Nederland dat is aangesloten bij Liggend Zorgvervoer Nederland.

De ligtaxi is voor personen die zelf op het bed kunnen gaan liggen en niet mobiel genoeg zijn om lang in een auto te zitten. Bijvoorbeeld personen die een heupoperatie hebben gehad of die overgeplaatst moeten worden naar een ander ziekenhuis. Ook tijdens het skiseizoen, wanneer de eerste gipsvluchten Nederland bereiken, dan is de ligtaxi ideaal om mee thuisgebracht te worden. Ook voor personen die in het buitenland een blessure oplopen, staat de ligtaxi klaar. Taxi van Kronenburg rijdt in heel Europa.

Taxi van Kronenburg introduceert ligtaxi